Naše storitve SEO optimizacije vključujejo naslednje ključne funkcije:

Analiza ključnih besed: Izvedemo poglobljeno raziskavo ključnih besed, da identificiramo najboljše ključne besede za vaše podjetje, ki bodo pritegnile relevantne obiskovalce na vašo spletno stran.

On-page optimizacija: Optimiziramo vsebino in strukturo vaše spletne strani, vključno z naslovnimi oznakami, meta opisi, URL-ji, notranjimi povezavami in drugimi elementi, ki vplivajo na SEO.

Tehnična SEO optimizacija: Poskrbimo za tehnične vidike vaše spletne strani, kot so hitrost nalaganja, mobilna prijaznost, varnost in pravilna indeksacija s strani iskalnikov.

Kreiranje vsebine: Razvijamo kakovostno in relevantno vsebino, ki privablja obiskovalce in jih spodbuja k interakciji z vašo spletno stranjo. Vsebina vključuje bloge, članke, vodiče, infografike in drugo.

Zunanja SEO optimizacija (off-page SEO): Gradimo kakovostne povratne povezave (backlinke) z zaupanja vrednih virov, kar povečuje avtoriteto vaše spletne strani in izboljšuje njeno uvrstitev na iskalnikih.

Lokalna SEO optimizacija: Optimiziramo vašo spletno stran za lokalno iskanje, kar pomaga privabiti stranke iz vaše bližine in izboljšuje vašo vidnost v lokalnih rezultatih iskanja.

Poročanje in analitika: Nudimo redna poročila o uspešnosti vaše SEO kampanje, vključno z analizo prometa, uvrstitev ključnih besed in drugih pomembnih KPI-jev, da lahko spremljate napredek in prilagodite strategijo po potrebi.

Z našo celovito SEO optimizacijo bo vaša spletna stran dosegla boljšo vidnost na iskalnikih, pritegnila več obiskovalcev in povečala konverzije. Če iščete zanesljivega partnerja za SEO, smo tu, da vam pomagamo doseči vrhunske rezultate.